دوره آموزشی مدیریت و بهبود کیفیت در صنایع پخت و پزخانگی
access_time1400/05/12
perm_identity
ارسال شده توسط مدیریت
folder_open
اخبار
visibility
7.85k بازدید
احتراما” به اطلاع می رساند شرکت مهندسی آرپان پژوهش آروین قصد دارد در خصوص افزایش دانش مدیران عامل و کیفیت شرکتهای تولید کننده صنایع پخت و پز خانگی امسال دوره آموزشی مدیریت و بهبود کیفیت را برگزار نماید لذا از علاقمندانی که قصد حضور در این دوره آموزشی را دارند می توانند با شماره تلفن 02165548635 تماس حاصل فرمایند لازم بذکر است شرکت کنندگان در این دوره آموزشی مدرک معتبر دریافت خواهند نمود.
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
روز ملی کیفیت گرامی باد
> 18 آبان ماه ، روز ملی کیفیت گرامی باد ....
اولین کمیسیون استاندارد در سال ۱۴۰۴ برگزار شد ⏹
اولین کمیسیون استاندارد در سال ۱۴۰۴ برگزار شد ◀...
معرفی سرپرست معاونت ارزیابی انطباق ادارهکل استاندارد استان تهران
قاسم فدوی، سرپرست ادارهکل استاندارد استان تهران، طی حکمی افشین...
محمود رضا طاهری به سمت سرپرست معاونت ارزیابی کیفیت منصوب شد
دکتر انصاری، روز (یکشنبه 16 دی 1403) در مراسم تکریم...
باحضور دکتر انصاری، سرپرست اداره کل استاندارد استان تهران معارفه شد.
دکتر فرزانه انصاری، رییس سازمان ملی استاندارد ایران در حکمی،...
پیام رییس سازمان ملی استاندارد ایران به مناسبت هفته استاندارد
«استاندارد ایران در تراز جهانی » استانداردها زیربناهایی هستند که...
1288 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
I was able to find good info from your blog posts.
That often needs cleaning before the wall can be
repainted, and you’ll need to add a stain block at the
end of the job – all of which adds cost.
This website certainly has all of the information and facts I needed concerning this subject and didn’t know who to ask.
An impressive share! I’ve just forwarded this onto a colleague who was doing a little homework on this. And he in fact ordered me dinner simply because I stumbled upon it for him… lol. So allow me to reword this…. Thanks for the meal!! But yeah, thanks for spending time to talk about this topic here on your site.
I love reading a post that can make men and women think. Also, many thanks for allowing me to comment.